Workshops, Shows en Feestjes

Te gekke Workshop? Lets rock it!

Bij Bransz kan je terecht voor workshops op alle niveaus en voor alle leeftijden.

Er worden bij Bransz verschillende workshops waar je aan kan deelnemen, ook als je (nog) geen danser bij Bransz bent!

Daarnaast kunnen we uiteraard ook workshops op maat organiseren en verzorgen!

Met je school(klas), bedrijf of vrienden leer je in een korte tijd super veel over de gekozen stijl. Na de les heb je het niet alleen fantastisch leuk gehad, je bent verbaasd over wat je allemaal hebt geleerd!

Je kunt o.a kiezen uit: Streetdance, Breakdance, showdance, Musicaldans, Modern, Klassiek, Jazz, kinderdans, High heels, House, lockin’, poppin’ en meer. Staat je stijl er niet bij? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, meestal zijn die er zeker!

Favoriet thema of muziek? Daar houden wij rekening mee.

Meld je aan voor onze workshop!

Burlesque

In januari 2020 organiseren we een korte cursus Burlesque, vier te gekke workshops waarin je kennis maakt met deze te gekke stijl.

De lessen worden gegeven door onze docent en Burlesque-specialist Monique Cambon. De cursus worden gegeven op maandagavond, 16+ van 18.00 tot 19.15 uur en voor 30+ van 19.15 tot 20.30 uur.

De cursus gaat op 20 januari van start wanneer er tien inschrijvingen zijn. De lessen worden gegeven in onze dansstudio in Wageningen aan Nude 38.

De 30+ cursus kost € 80,–  en de 16+ cursus €70,–, deze worden éénmalige geïncasseerd zodra de cursus van start gaat. Ben je lid van Bransz, dan ontvang je een korting van €10,– op deze cursus. 

[contact-form-7 id=”34003″ title=”Workshop aanmeldform_burlesque”]

Optreden

Dans optreden? Show time!

Bij Bransz kan je terecht voor de meest professionele dans shows of demo’s!

Onze docenten zijn zelf onderdeel van de beste dans groepen van ons land. Met hen verzorgen we shows van 5 minuten tot wel een uur lang! Natuurlijk vinden onze leerlingen het ook te gek om op te treden

nl Nederlands
X