nl Nederlands

De Wageningse afdeling van de Nederlandse Tafelronde – een vereniging die vriendschap en persoonlijke ontplooiing bevordert en een bijdrage wil leveren aan de gemeenschap – zal dit jaar wederom bijdragen aan de stichtingen Wageningen voor Duchenne. Stichting Wageningen voor Duchenne zet zich in voor bekendheid en het werven van gelden voor onderzoek naar oplossingen voor jongens met Duchenne Musculaire Dystrofie, een ernstige en zeldzame spierziekte. Helpt u mee?

Om dit doel te ondersteunen wil de tafelronde graag zoveel mogelijk flessen champagne verkopen, ook bij Bransz is deze champagne te koop! Op elke fles zit een marge voor het goede doel. De Ronde Tafel heeft ook in 2017, wegens groot succes de uitstekende en exclusieve champagne geselecteerd: Philipponnat De Saint Marceaux.

St Marceaux Champagne

Deze mooie champagne wordt gemaakt van Ponot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier. In de geur is deze champagne breed en open, met het accent op het witte fruit, citrus, peer, appel en brioche.

De champagne heeft een opwekkende en elegante smaak, fijne zuren, soepel, goede mousse, zachte zuren, droog, maar niet te streng. Niet alleen een perfect aperitief, maar ook een prima begeleider van klassieke visgerechten of van oesters en garnalencocktails.

Kerst of oudejaarsgeschenk?

Wilt u de champagne gebruiken als oudejaarsgeschenk voor uw relaties? Dat kan, het is mogelijk op verzoek een geschenkverpakking bij te leveren. Ook verzenden of bezorgen bij u op locatie is geen probleem. Vraag via de site van Ronde Tafel Wageningen naar de mogelijkheden.

De fles wordt voor u ingepakt inclusief flyer over het goede doel. Zo lezen uw relaties dat ze door dit geschenk aan te nemen niet alleen kunnen genieten van een goede champagne maar ook een steentje bijdragen aan een goed doel.

Voor meer informatie en vragen over deze actie kunt u op de actie pagina van Ronde Tafel Wageningen kijken.