Bransz groeit en dat is te merken! De studio in Wageningen is te klein voor de aantallen leerlingen die mee willen doen met de les, tijd voor verandering dus! Inmiddels zijn wij hard aan het klussen om de nieuwe locatie klaar te maken voor het nieuwe dans seizoen. De nieuwe studio is op loopafstand van het centrum en vak bij de oude studio in de wijk ‘de Nude’. We zijn inmiddels druk aan het verbouwen om het nieuwe dansseizoen te kunnen starten op de mooie nieuwe locatie! 

Dé plek om te dansen in Wageningen

Op het adres ‘Nude 38’ zijn wij hard bezig om een super mooie plek te creëren. Het gebouw waar we terecht komen is een sfeervol stukje oud industriegebied, recht tegenover de dijk bij de haven. Het pand is gebouwd als bakkerij, hiervan zijn de karakteristieke wandtegels nog het bewijs. Hierna is het pand jaren douane terrein geweest in gebruik van Sigarenfabriek ‘De Schimmelpenninck’. Als laatst was het pand in gebruik als drukkerij en zat ‘grafisch service centrum Van Gils’ er. Nu wordt deze plek ‘the place to be’ voor Branszers.

Op dit moment is het er al een levendige locatie. Zo zitten er twee fysiotherapeuten, een fitness school en enkele andere kleine creatieve bedrijven.

De verbouwing!

We doen keihard ons best om in het nieuwe seizoen in Wageningen te starten op deze locatie. We zullen daar de beschikking hebben over twee ruime dansstudio’s, twee kleedkamers, een kantoor en een ontmoetingsplek.

Op dit moment klussen we zo vaak als we kunnen, met een leuk team aan vrijwilligers die er alles aan doet om de ruimtes op tijd klaar te krijgen. De klus avonden, middagen en soms dagen zijn gelukkig erg leuk en gezellig. Het verbroederd enorm wanneer je samen met elkaar aan een stukje toekomst werkt. Nu we in de opbouw fase zitten is het elke keer erg lekker wanneer er weer iets af is en je het eindresultaat dichter bij voelt komen.

Vind je het leuk om ook even je handen uit je mouwen te steken tijdens de vakantieperiode? Je bent van harte welkom. Zelfs wanneer je alleen kan schuren, schilderen of iets kan sjouwen, is dat al erg fijn. In de laatste fase zijn er ook mensen nodig met creatieve ideeën om het net dat extra’s te geven. Vele handen maken hierbij letterlijk licht werk. App of bel naar 0623992727 of stuur een mailtje naar info@Bransz.nl en laat weten dat wilt helpen. Dan kijk jij straks net zo trots als wij, naar het eindresultaat van die fantastische plek.

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/