Urban Dance, Urban, Afro, HipHop, Streetdance, Latin, House en andere Urban dansstijlen

Ben je gek op leuke en hippe muziek en dansen? Sinds dit seizoen hebben we een hele nieuwe dansles, Urban! Een dansles met invloeden van verschillende stijlen zoals Afro, HipHop, Streetdance, Latin, House en andere Urban dansstijlen. De docent die deze les geeft is Mellery Garcia Turbi, ook wel Mella genoemd! Mella is een gediplomeerde allrounder in Urban en HipHop stijlen.

Over Urban

Tijdens deze dansles Urban leer je verschillende stijlen zoals Afro, HipHop, Streetdance, Latin, House en andere Urban stijlen. Wanneer je de basis van deze stijlen beheerst, wordt je uitgedaagd om je eigen creativiteit toe te voegen aan het aangeleerde dansmateriaal. Zo maak je voor je het weet je eigen choreografie!

Naast het dansen leer je de achtergrond van de verschillende dansstijlen en het ontstaan daarvan, dit is belangrijk voor de zeggingskracht van je bewegingen. Ook wordt je mentaal getraind om snel een choreografie op te kunnen nemen.

Waar bestaat de les uit?

In de lessen wordt geoefend op:
– Techniek & Coördinatie
– Uitstraling & Zeggingskracht
– Creativiteit
– Opnamecapaciteit
– Kracht & Snelheid
– Uithoudingsvermogen
– Discipline

Mellery Garcia Turbi

Mellery, ook wel Mella genoemd is een allrounder in Urban en HipHop stijlen. In 2014 is Mella afgestudeerd als docent aan de dansopleiding in Arnhem. Daarvoor was zij al op 16-jarige leeftijd als professional betrokken bij internationale shows en gaf zij overal in het land workshops. Tevens heeft zij haar eigen dansschool, Underdog Dance Productions.

Bij alle danslessen en workshops die Mella geeft legt ze haar focus op gevoel, techniek, uitstraling, discipline en beleving.

“Ik vind gevoel, techniek, uitstraling, discipline en beleving de belangrijkste basis voor een goede danser. Verder vind ik het fijn om een band op te bouwen met mijn leerlingen om ze ook persoonlijk te begeleiden in hun doelen.”