nl Nederlands

Sanne de Velde Harsenhorst

Sanne de Velde Harsenhorst

Sanne is vanaf haar 5e jaar al bezig met Musical. Tijdens haar middelbare school volgde zij de vooropleiding bij ‘Lucia Marthas Instituut for performings Arts’ in Amsterdam en kreeg ze diverse zanglessen. In 2014 begon zij aan de Song & Dance Academie voor musicaltheater waar zij 3 juli 2017 haar diploma in ontvangst mocht nemen.

Afgelopen jaren heeft Sanne gespeeld in ‘Roodkapje de Musical’, ‘Hans & Grietje de Musical’ en ‘Pipo de Clown en de piratenprinses’, van Van Hoorne Entertainment. Op dit moment is Sanne nog steeds actief bij Van Hoorne Entertainment en geeft Sanne les bij diverse zang en dansscholen in Nederland.

Sanne beheerst verschillende dansstijlen Jazz, Hip Hop, Klassiek Ballet, Show, Musical en Tap. Op de middelbare school kreeg Sanne taplessen van Yannick Baetens. “Hoe bijzonder en stoer is het om verschillende en mooie klanken te maken met je schoenen? Ik kan het je allemaal leren!”

Ook als Zangeres heeft Sanne veel te bieden, zoals zangles in verschillende zangstijlen- en technieken. “Ik ben er om op een ontspannen en leuke manier het beste uit jou te halen je te helpen om dichter bij jou doel te komen. Ik vind het geweldig om mijn passie voor Musical te mogen overbrengen aan de leerlingen van Bransz. Juist omdat het zo veelzijdig is! Met veel plezier een zo hoog mogelijk eindresultaat behalen.”