Nikisha Samson

Nikisha is op haar zevende begonnen met dansen, haar moeder schreef haar in voor klassiek ballet echter al snel bleek dat er meer interesse was voor de wat ‘stoerdere’ dansstijlen.

Vanaf de middelbare school werd dans een stuk serieuzer, na haar examen in dans terecht gekomen in een demoteam waarmee ze wedstrijden danste. Na de middelbare school is de dansopleiding in Arnhem gaan doen en in vier jaar heeft ze veel verschillende urban dansstijlen geleerd. Tijdens de opleiding begon ze al met het geven van danslessen, startte ze haar eigen demoteam en heeft ze een hoop leuke en bijzondere opdrachten gedaan.

Nikisha is bijvoorbeeld met Eva Simons mee geweest op tour, heeft optredens gedaan bij de MTV EMA’s met Bebe Rexha en Kings of Leon. Maar ook heeft ze Choreografeerwerk gedaan voor live shows en videoclips van verschillende artiesten, opgetreden tijdens Radio 538 ziggodome en Redfest Dubai.

Op dit moment richt ze zich vooral op het geven van dansles en haar eigen ontwikkeling om een nog betere danser te worden.

nl Nederlands
X