nl Nederlands
Sanne de Velde Harsenhorst

Heb je ons nieuwe lesrooster al gezien? Ja? Dan is je vast opgevallen dat er nieuwe lessen staan gepland voor het nieuwe seizoen! Bij Bransz kon je al musical lessen volgen, maar vanaf dit seizoen kan je dit uitbreiden met tapdance en zang!

Sanne, onze nieuwe docent heeft zin om al haar kennis en ervaring met jullie te delen! We gaan je vandaag voorstellen aan Sanne, een veelzijdige docent die verschillende lessen zal verzorgen bij Bransz.

Sanne de Velde Harsenhorst

Sanne de Velde Harsenhorst is geboren op 20 mei 1998 te Zwolle. Zij groeide op in Kampen waar zij op vier jarige leeftijd begon aan de Jeugd Theaterschool ‘Ventura’ daar volgde ze tot haar twaalfde speel en danslessen. Tijdens haar middelbare school volgde zij de vooropleiding bij ‘Lucia Marthas Instituut for performings Arts’. In Amsterdam en kreeg ze diverse zanglessen van Luthine Postuma.

In haar examenjaar deed ze mee aan ‘Movie2Musical’ in samenwerking met de Stadsgehoorzaal Kampen en ‘Vuur en Vlam Producties’. Na het behalen van haar diploma begon Sanne aan de opleiding Musicaltheater aan de Song & Dance Academie in Zwolle waar zij van 2014 tot 2017 studeerde. In 2014 begon Sanne aan de Song & Dance Academie voor musicaltheater waar zij 3 juli 2017 haar diploma in ontvangst mocht nemen. Hier kreeg zij onder anderen lessen en workshops van William Spaaij, Cindy Bell, Rein Kolpa, Marjan Hommes, Marcel Visscher, Frank Beurskens en Yannick Baetens.

Tijdens haar opleiding speelde Sanne in verschillende schoolvoorstellingen waaronder ‘Hashtag de Musical’ met William Spaaij (regie), Mark Kuypers (muziek), ‘Romeo en Julia’ en werkte mee aan het ‘Thorbeckegracht Concert’ in samenwerking met René van Kooten, Berget Lewis, Cindy Bell en William Spaaij. Zij maakte in haar examen jaar ook nog een eigen solo programma ‘HOUVAST’ met regie van Cindy Bell. Afgelopen jaar heeft Sanne gespeeld in ‘Roodkapje de Musical’ van Van Hoorne Entertainment en kwam zij langs alle theaters in Nederland.

Wat doet Sanne op dit moment?

Op dit moment is Sanne nog steeds actief bij Van Hoorne Entertainment voor diverse projecten. Ook geeft zij les bij diverse zang-en dansscholen in Nederland. Sanne beheerst verschillende dansstijlen Jazz, Hip Hop, Klassiek Ballet, Show, Musical en Tap. Vanaf haar middelbare leeftijd ontving zij taplessen van Yannick Baetens. ‘Hoe bijzonder en stoer is het om verschillende en mooie klanken te maken met je schoenen? Ik kan het je allemaal leren!’

Als zangeres en zangdocent heeft Sanne veel te bieden, zij was tijdens de Internationale Hanzedagen in Kampen 2017 solist tijdens het ‘Hanzeconcert’ daar heeft ze met veel bekenden uit het ‘vak’ mogen werken o.a. Jan Vayne. Ook zingt ze op diverse bruiloften en speciale gelegenheden.

Dit seizoen NIEUW bij Bransz! ZANGLES!

Zingen is voor iedereen die ervan houdt. Natuurlijk heeft de een wat meer talent dan de ander, maar ik vind het super gaaf om samen met jou te ontdekken waar jouw kracht ligt. Of je nu iemand bent die de basis wil leren van zangtechniek of dat je iemand bent die al jaren optreedt, of je nu iemand bent die speelt in het lokale bandje of staat op grote podia, het maakt eigenlijk weinig uit wie of wat je bent, als jij les wilt dan wil ik het jou geven. ‘Ik ben er om op een ontspannen en leuke manier het beste uit jou te halen je te helpen om dichter bij jou doel te komen. Dus vindt jij zingen nou te gek?!

Neem contact met ons op via info@bransz.nl!

‘Ik vind het geweldig om mijn passie voor Musical te mogen overbrengen aan de leerlingen van Bransz. Juist omdat het zo veelzijdig is! Met veel plezier een zo hoog mogelijk eindresultaat
behalen’

WordPress Security