nl Nederlands

Op donderdag 15 februari 2018 is de voorstelling Talent on the move van Holland Dance te zien bij Cultura! Wil je naar deze voorstelling? Profiteer dan van de korting voor dansers van Bransz! Wil je met korting naar de voorstelling Talent on the move? Reserveer je kaartje bij Cultura Ede en vermeld duidelijk dat je Branszer bent, dan ontvang je korting op de voorstelling!

Branszers krijgen bij Cultura een korting van € 10,- op een kaartje voor Talent on the move van Holland Dance op donderdag 15 februari 2018. Je betaalt dan geen € 19,- maar slechts € 9,- per kaartje.

Over Talent on the move

Veelzijdig, uitdagend en sprankelend! Vijfentwintig toptalenten van Codarts dansen in nieuwe werken die speciaal voor hen werden gecreëerd én laten u genieten van werk van wereldberoemde choreografen als Jiří Kylián. Een afwisselende avond uit voor danskenners en -ontdekkers.

Een zorgvuldig geselecteerde internationale groep jonge dansers van Codarts Rotterdam – de hotspot voor hedendaagse dans – neemt u mee op een spannende dansreis. Dit uitdagende programma toont niet alleen de veelzijdigheid van deze talentvolle dansers, maar is tegelijkertijd een betoverende collage van stijlen in de choreografie. De sprankelende show heeft alles te bieden: van nieuwe werken die speciaal voor de dansers zijn gecreëerd tot bestaand, wereldberoemd repertoire van topchoreografen.

Ze zijn aanstekelijk, inspirerend en bezitten een ongekend niveau energie. Deze jubileumeditie sprankelt met hoogtepunten, nieuw werk speciaal gecreëerd voor de dansers en bestaand repertoire van internationale topchoreografen. Er worden choreografieën gedanst van onder andere Jiří Kylián, Antonin Comestaz, Joost Vrouenraets en Jarek Cemerek.

Reserveren!

Bij het reserveren van je kaartje vermeld je duidelijk dat je Branszer bent, dan ontvang je de korting op de voorstelling. Je kunt de kaartjes alleen telefonisch of per email bestellen bij onze receptie.

Cultura Ede
Telefoon: 0318-672800 of info@cultura-ede.nl