Shrek de Musical_de deelnemers aan de workshop en auditie

Zo’n drie weken geleden, op zaterdag 11 november stond alles in het teken van Shrek de Musical! Er waren de hele middag dans en zang workshops. Voor de gelegenheid waren de dansstudio’s van Bransz omgetoverd tot een waar ‘Shrek paradijs’. Voor iedereen was er zelfs groen drinken, kortom alles in Shrek stijl! 

Workshops zang, dans en acteren

De middag begon met een dansworkshops in beide studio’s. Na de dansworkshop kreeg een deel van de groep een workshop acteren van Don Raven. De andere groep mocht gaan zingen met Sanne de Velde Harsenhorst. Na de tweede workshop werd er gewisseld en aan het eind was elke deelnemer een zang, dans en acteer ervaring rijker!

Tijdens de workshops liepen Marleen van der Loo en Haico van Dijk rond om alvast te kijken naar de talenten van elke deelnemer. Marleen van der Loo is als regisseuse betrokken bij Shrek de Musical van Sempe Sereno en weet precies wat ze zoekt voor de rollen van Shrek en Fiona.

Na de laatste workshop brachten Shrek en Fiona ons een bezoekje, erg bijzonder na zo’n middag hard werken en plezier maken!

De auditie!

De kinderen die auditie wilde doen voor de rollen van de kinder Shrek en Fiona bleven nog even en deden mee met de audities. Aan het einde van de dag werd duidelijk welke jongens de rol van Shrek zullen gaan spelen.

De meiden die over zijn gebleven mochten een dag later, op maandag nog een zangauditie doen en daarna werden ook de meiden gekozen die straks op het podium mogen staan tijdens Shrek de Musical.

Wie speelt Shrek & Fiona

De rol van Shrek zal afwisselend worden gespeeld door Wessel van de Weerd en Ilan Pieters. Fiona zal worden vertolkt door Charlotte Croon en Evie de Kruijff.

Leuk om te weten is dat Ilan, Charlotte en Evie bij Bransz musical les volgen!

We wensen jullie heel veel succes en plezier, we komen zeker kijken!