Shrek de musical, workshop middag en auditieronde bij Bransz!

Ben jij een jongen of meisje tussen de 7 en 10 jaar die gek is op alles wat met musical te maken heeft? Of heb je toevallig een jonge musicalfan in huis? Dan hebben we super leuk nieuws voor jullie! Op zaterdag 11 november is er namelijk een workshopmiddag met een auditieronde voor de rollen van de jonge Shrek en Fiona! 

Het is natuurlijk al super leuk om de workshopmiddag mee te doen, mocht je dan geselecteerd worden is het extra leuk! De auditie is geen verplichting, alleen meedoen met de workshops is ook mogelijk!

De zoektocht naar jonge Shrek en Fiona

Musicalvereniging Sempre Sereno uit Wageningen zoekt kinderen tussen 7 en 10 jaar uit Wageningen en omgeving die mee willen spelen, zingen en dansen in de musical shrek. De musical wordt opgevoerd in de grote zaal van theater Junushoff in Wageningen van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 mei 2018.

Voor de selectie van de jonge Shrek en Fiona wordt op zaterdag 11 november een verSCHREKkelijke toffe workshop georganiseerd bij Bransz, Dans, Musical, Theater & Lifestyle aan Nude 38 in Wageningen. Er worden  zang-, dans- en acteer workshops gegeven door docenten van Bransz en Marleen van der Loo, regisseur van Sempre Sereno. Aan het einde van de middag wordt bekend gemaakt welke kinderen door mogen naar de volgende ronde.

De Shrek (en Fiona) workshops!

De workshopmiddag begint om 13:30 uur, zorg dat je op tijd bent! De inloop is vanaf 13:15 uur, dan kan je gebracht worden en om 13:30 uur starten de workshops. Om 16:00 uur verwachten we klaar te zijn, dan kunnen de kinderen weer opgehaald worden.

Helaas is er tijdens de workshops onvoldoende ruimte voor ouders tijdens deze workshops, tijdens de auditie is er wel ruimte en zijn ouders welkom.

In het kort

 

Wanneer

Zaterdag 11 november 2017
Inloop: 13:15 tot 13:30 uur (wij hebben helaas geen ruimte voor ouders tijdens de workshops)
Workshops: 13:30 – 16:00 uur
Ophalen kinderen: 16:00 uur

Door naar de auditie ronde?
Dan blijf je tot 17:00 uur, ouders zijn hierbij wel welkom om te wachten vanaf 16:00 uur.

Waar?

Locatie van de workshops en auditie:
Bransz Studios, Nude 38 te Wageningen (naast Schimmelpennick)

Kosten?

Deelname aan de workshops en auditie is gratis. Je moet je alleen wel aanmelden via het online aanmeldingsformulier. Ook aan een eventuele deelname aan de musical zijn geen extra kosten verbonden.

Lees alles over Shrek de musical, de workshops en de auditie op onze ‘Shrek’ pagina!

Sempre Sereno 3 musketiers

Sempre Sereno

Musicalvereniging Sempre Sereno uit Wageningen is met 60 jaar de oudste musical vereniging van Nederland. Elk jaar zetten zij met volwassen ammateurs een musicalproductie neer van professioneel niveau. Dit jaar presenteert Sempre Sereno de musical ‘Shrek’.

Bransz, dans, musical, theater en lifestyle

Bransz- Dans, Musical, Theater & Lifestyle

Bransz is de dans, musical en theaterschool die gastheer is voor de workshops en auditie van de jonge Shrek en Fiona voor de voorstelling Shrek van musicalvereniging Sempre Sereno.

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/