Pole Art

Wat is Pole Art?

Pole Art is een complete work-out, je traint je hele lichaam. Bovendien versterkt spieren waarvan je niet wist dat je ze had. Oefeningen die je met je eigen lichaamsgewicht, door de zwaartekracht zijn de oefeningen pittig. Niet alleen je schouders en armen moeten aan het werk, ook je been- en buikspieren worden actief gebruikt. Je gebruikt dus veel verschillende spiergroepen tijdens de les.

Pole Art is een combinatie van dans, acrobatiek en krachttraining. Je voert dansbewegingen uit rond en hangend aan de paal. Lenigheid en kracht zijn belangrijk om de oefeningen uit te kunnen voeren, we gaan proberen de bewegingen er vloeiend en sierlijk uit te laten zien. Pole Art is echt een serieuze sport, het is een intensieve training maar het wordt beloond met extra kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en ritmegevoel.

Waar bestaat de les uit?

We starten met een goede warming-up op leuke muziek, daarna gaan we de spiergroepen trainen. Na een serie oefeningen gaan we aan de slag in de danspaal, we gaan aan het werk met verschillende technieken die uiteindelijk te combineren zijn tot een choreografie.

nl Nederlands
X