nl Nederlands

Op zondag 18 juni (Vaderdag)  zijn wij ‘Platina’, dan vieren wij de 70e leerlingenvoorstelling van Bransz! 

Onze dansers en musicallers zorgen voor drie totaal verschillende belevingen ter ere van dit jubileum. Een festival, een straatspektakel en een dansgala!

Zijn jullie klaar voor dit feestelijke uitje? Bestel dan hier je kaartjes!

De kaartverkoop van onze 70e eindvoorstelling met de titel ‘Platina’, is bij deze gestart via theater Junushoff. De kaartjes kosten €15,- per stuk. Het is super leuk voor je vrienden en familie om dit mee te maken en ze aan te steken met het Bransz virus. Iedereen is van harte welkom. Wees er wel snel bij, er passen maximaal 750 mensen in de Junushoff en op is op. 

De voorstelling start om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. 

Platina jubileum voorstelling

Het is bijzonder dat wij alweer toe zijn aan onze 70ste eindvoorstelling. De dansschool zelf ging al snel na de bevrijding van Nederland van start, namelijk in 1946. Een jaar later, in 1947 was de eerste Bransz leerlingen-voorstelling een feit. Nu 70 jaar later op 18 juni 2017 maken wij ons op voor onze ‘Platina’ voorstelling. We laten deze historische gebeurtenis natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Dit jaar maken we er een extra feestelijke happening van met een Straatspektakel, een festival podium en een dansgala.

Modderworstelen?

Een gedeelte van de optredens vindt buiten plaats, houd hier wel even rekening mee qua kleding want alleen wanneer het ‘echt’ slecht weer is, verplaatsen wij het gehele programma naar binnen. Helaas, geen Woodstock taferelen (modder worstelen).

Leuk voor iedereen

Zoals dat hoort bij een goed festival, zal er tijdens de voorstelling ook een hapje en een drankje te koop zijn. Bij alle podia is ook zitgelegenheid voor mensen die slechter te been zijn. Voor de jonge bezoekers wordt er, naast de optredens, voor voldoende afleiding gezorgd, zodat ook zij een top middag ervaren!

WordPress Security