Peuter & Kleuter Festival

Op zaterdag 21 april 2018 is er het Peuter & Kleuter Festival! Dit Festival is er voor kinderen tot zes jaar en hun ouders. Het festival heeft als Thema gezond opgroeien en daar hoort natuurlijk ook bewegen bij! Daarom is Bransz aankomende zaterdag ook te vinden in Sport Centre de Bongerd. Docenten van Bransz zullen verschillende workshops geven en er is informatie te verkrijgen over de alles wat er bij Bransz te doen en te beleven is.

 

Bransz op het Peuter & Kleuter Festival

Onze bevlogen docenten zijn de hele dag te vinden op het festival. Zij zullen tijdens het festival met de kinderen spelen en informatie geven over ons te gekke en unieke dansaanbod, voor in het bijzonder de allerkleinsten.

De docenten geven ook workshops Contakids, Peuter danskriebels en Kleuter dansmix.
De tijden van de workshops zijn als volgt:

12.00-13.00 Contakids
13.30-14.00 Peuter danskriebels
14.30-15.15 Kleuter dansmix

Bransz is er ook voor volwassenen!

Heb je kinderen en zou je zelf graag weer eens in beweging komen? Lijkt je dansen niet alleen leuk voor je kind(eren), maar ook voor jezelf?

Zijn gedachten als ‘ik zou graag op dansles willen, maar ik heb nog nooit gedanst’, ‘straks moeten we dingen verzinnen en daar hou ik echt niet van’, ‘zou wat meer willen durven’, ‘maar ik kan helemaal niet onthouden’ of ‘straks ben ik de enige die zo oud is’ herkenbaar? Maar eigenlijk toch de wens om te dansen en meer te leren van partnering en floorwork technieken?

Kom dan een gratis proefles volgen bij dansschool Bransz op de woensdag van 11.00 – 12.15 uur, het is een dansles voor volwassenen en we beginnen bij het begin.

De docent moedigt je aan om je innerlijke danser naar boven te halen met de nieuwste technieken van de hedendaagse dans. We gaan fysiek aan de slag, zonder dat je het weet ben je hard aan het werk en ben je met vol plezier over de vloer aan het rollen, dans je uit jezelf en ben je met een glimlach aan het zweten!

Doe je mee? Schrijf je in op de website!

Nog niet zeker, maar wil je wel? Stel ons je vraag als je meer wil weten.