Peuter Dansles ‘Danskriebels’

Peuter danskriebels

Event Hours(1)

  • Zaterdag

    10:15 - 11:00

    Leeftijd: 3 t/m 4
    Docent: Savannah Schuurman van Rouwendaal

Waaruit bestaat de Peuter dansles?

De Peuter ‘danskriebels’ dansles is een mix van spelvormen die leiden tot echte dansvaardigheden en echte danstechniek.

We beginnen de les vaak met een aantal dansjes in een kring en warmen zo alle lichaamsdelen goed op. Meestal dansen we daarna rondom een bepaald thema waarbij we altijd dicht bij de belevingswereld van het kind blijven. Dit alles gaat op een speelse manier, met veel ruimte voor de eigen fantasie van de leerling.

Spelenderwijs leren we vervolgens de echte passen, houdingen en bewegingen, die de basis vormen van de verschillende dans stijlen zoals ballet, jazz-dance en streetdance. Dit doen we op een diversiteit aan muziek. Een frisse mix van nu, maar ook dansmuziek uit het verleden.

Je maakt kennis met dans maar verbetert ondertussen je coördinatie en wendbaarheid. Dit is niet alleen erg leuk, maar ook vormt dit een sterke basis voor alle sport en dans die je erna zal kiezen.

Omdat je in een groep samenwerkt maak je tijdens deze les bovendien vaak je eerste echte dansvrienden en vriendinnen. De lessen zijn dus niet alleen leerzaam, ze zijn ook gezellig en zitten vol met dansplezier.

Bekijk onze blog om nog meer te weten te komen over wat de grote voordelen van Peuter ‘Danskriebels’ dansles zijn.

Je kind is van harte welkom om een gratis proefles Peuter ‘Danskriebels’ mee te doen.

Als ouder beleef je het plezier van je kind mee via de ramen in de dansstudio. Of kies voor een moment voor jezelf in ons danscafé.

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/