nl Nederlands

Komende zaterdag, 9 september is er weer Molenmarkt in Wageningen! Tijdens de molenmarkt verzorgen onze leerlingen tussen 12.00 en 13.00 uur spectaculaire optredens op het ‘Ons Huis Podium’. Daarnaast is Bransz host van het Hooikar podium, tussen 11.00 en 17.00 zullen er diverse workshops en demonstraties van Bransz zijn afgewisseld met andere deelnemende groepen. Zorg dat je erbij bent, we gaan er een feestje van maken!

Net als vorig jaar zijn we er weer bij met de dansers van Bransz en iLL SkiLL Squad! We hopen dat het net zo’n feestje zal worden als vorig jaar, met mooie dans, coole moves en hopelijk mooi weer!

 

Ons Huis Podium

Op het Ons Huis Podium zullen vanaf 12.00 uur tot 13.00 uur leerlingen van Bransz te zien zijn. De leerlingen zullen dansen laten zien uit onze voorstelling Platina! Onze dansers zullen onder andere Jazzdance, Musical, Klassiek ballet, Street Styles, Modern/Contemporary en Breakdance door iLL Skills o.l.v. Haico van Dijk laten zien.

 

Bransz Hooikar podium

Leerlingen en docenten van Bransz zijn vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur te zien bij de Hooikar! Er zijn demonstraties door onze leerlingen en docenten, maar er zijn ook workshops waarbij iedereen die dat wil, mee kan doen!

 

Informatie

Tijdens de Molenmarkt staat er naast het hooikar podium een informatie kraam waar alle informatie over de lessen van Bransz en iLL Skills voor 2017/2018 te vinden is.

We zijn uiteraard ook te bereiken via mail, info@Bransz.nl, het contactformulier of telefoonnummer 06-23992727 om vragen te beantwoorden.

WordPress Security