nl Nederlands

Wist je dat er bij Bransz al meer dan 70 jaar klassiek ballet wordt gegeven? Bransz is één van de oudste balletscholen in Nederland. Inmiddels is Bransz uitgegroeid tot een dans, musical & theater school, maar nog altijd wordt er Klassiek ballet gegeven door onze toegewijde docenten!

Benieuwd naar onze klassieke ballet lessen? Schrijf je in voor een proefles en ervaar klassiek ballet bij Bransz!

De klassieke ballet lessen worden het nieuwe seizoen gegeven door twee docenten, Monique en Laurien. We vertellen je wat meer over onze docenten!

Onze docenten klassiek ballet

 

Monique Cambon

Monique CambonMonique kreeg haar eerste klassieke ballet training van haar oom Theo Bransz, oprichter van de dansschool. Haar dansopleiding genoot ze in Parijs waar ze les kreeg van alle top choreografen uit die tijd. Het vervolg was dat ze te zien was in een groot aantal professionele producties op de mooiste podia van Frankrijk.

Monique ademt “Jazz” maar heeft ook de artistieke verantwoordelijkheid van tientallen musicals op haar naam staan. Monique is 30 jaar lang artistiek leider geweest van Bransz. Monique geeft nog steeds fantastische klassieke ballet lessen aan zowel de jongsten als de oudsten dansers van Bransz!

 

Laurien Draaijer

Laurien is al van jongs af aan bezig met dans, op haar vierde begon ze met Klassiek Ballet bij het toenmalige Dans Atelier Velp. Op elf jarige leeftijd mocht Laurien auditie doen voor de Vooropleiding Dans in Arnhem aan de Hogeschool voor de Kunsten, het huidige Artez. Na twee jaar de vooropleiding te hebben gevolgd is Laurien verder gegaan bij haar oude Balletschool in Velp.

In 2007 is zij daar begonnen aan de Masterclass, een interne vooropleiding van Dans Atelier Velp. Na 2 jaar trainen en performen besloot Laurien dat ze dansdocent wilde worden. Van 2009 tot 2014 heeft zij gestudeerd aan de Artez Hogeschool voor de Kunsten. Daar heeft ze choreografieën mogen dansen van onder andere: Lorenzo Borella, Caurena Bernabela, Sanne van der Put, Paula Walta en Daniël Renner.

Inmiddels is Laurien al ruim 3 jaar Klassiek Ballet docente. Naast haar werkzaamheden als Klassiek en Modern Ballet docente werkt zij ook met veel plezier en toewijding bij de danswinkel Ready to Dance in Arnhem.

Onze docenten hebben er zin in, we zien je graag tijdens één van onze lessen!

Wij bieden uitdagende lessen voor alle leeftijden en niveaus, uiteraard klassiek ballet maar ook vele andere dansstijlen! Kijk in ons aanbod voor alle lessen en lestijden.

WordPress Security