nl Nederlands

Op dinsdag 28 november is de voorstelling I/II/III/III ICK Kris Verdonck! Wil je naar deze voorstelling? Profiteer dan van de korting voor dansers van Bransz! Wil je met korting naar de voorstelling van ICK? Stuur dan een mailtje met “ik ben een Branszer” naar JunushoffKorting@Bransz.nl en ontvang de speciale Bransz kortingscode direct in je Email.

Deze kortingscode vermeld je aan de Junushoff kassa bij het reserveren van de kaartjes. Dit is een offline actie, dat houd in dat je de kaartjes wel zelf moet ophalen bij theater Junushoff.

Je betaalt geen €25,–, maar slechts € 15,– voor deze voorstelling!

I/II/IIII/IIII ICK Kris Verdonck

Een fascinerend spel tussen vier danseressen en een machine.

Choreograaf en beeldend kunstenaar Kris Verdonck transformeert in ‘I/II/III/IIII’ het toneel tot een poppenkast met levende mensen. Vier danseressen van ICK hangen als marionetten in een grote machine. Een solo, een duet, een trio en een kwartet volgen elkaar op in een choreografie van identieke bewegingen. Zijn ze vrij of worden ze gestuurd door de machine? De danseressen moeten kiezen tussen overgave en controle. De beelden die ‘I/II/III/IIII’ oproept, zijn verwarrend en dubbelzinnig: ze herinneren ons aan de witte vogels uit ‘Het Zwanenmeer’, maar ook aan meegesleurde dierlijke karkassen, zwevende engelen en neerstortende mensenlijven.

I/II/III/IIII door:

Concept en regie: Kris Verdonck | met: vier danseressen (ICK) | Dramaturgie: Marianne Van Kerkhoven | Kostuumontwerp: Shampoo & Conditioner | Lichtontwerp: Luc Schaltin | Muziek: Stefaan Quix | Foto: Alwin Poiana

Here you can create the content that will be used within the module.