Op woensdag 27 december 2017 is de voorstelling De Notenkraker door het Kiev Ballet te zien bij Cultura! Wil je naar deze voorstelling? Profiteer dan van de korting voor dansers van Bransz! Wil je met korting naar de voorstelling De Notenkraker? Reserveer je kaartje bij Cultura Ede en vermeld duidelijk dat je Branszer bent, dan ontvang je korting op de voorstelling!

Branszers krijgen bij Cultura een korting van € 10,- op een kaartje voor De Notenkraker van het Kiev Ballet in de kerstvakantie op woensdag 27 december 2017. Je betaalt dan geen € 26,- maar slechts € 16,- per kaartje.

Het Kiev Ballet of Kiev Modern Ballet werd in 2006 opgericht door de choreograaf Radu Poklitaru. Internationaal wordt het gezelschap gewaardeerd voor haar originele, verrassende en uitgesproken moderne, met gevoel voor humor gemaakte choreografieën, geweldige dansers en meeslepende theatraliteit. Poklitaru is een van de grootste moderne choreografen buiten West-Europa die laat zien dat er naast perfecte klassiekers ook hoogwaardige moderne dans bestaat van internationale klasse in steden als Kiev.

Radu Poklitaru’s Notenkraker

Klassiek sprookjesballet gerestyled – Over de première van deze nieuwe Russische versie van ‘De Notenkraker’ meldde INTV Kiev: “Poklitaru bewijst dat een metamorfose van een bekende klassieker naar een eigentijdse en opvallende voorstelling mogelijk is.” De zeer persoonlijke stijl van choreograferen van Radu Poklitaru kenmerkt zich door een mengeling van vele, zowel klassieke als moderne, dansstijlen. Verder heeft hij ‘De Notenkraker’ vooral een sprookje willen laten zijn; alles blijkt anders dan op het eerste gezicht lijkt. In het beroemde verhaal van Hoffmann mijmert het meisje Klara over liefde en geluk, en over haar lievelingspop De Notenkraker. Haar ouders, meneer en mevrouw Stahlbaum, veranderen na twaalven in de Muizenkoning en Muizenkoningin.
Het nog jonge Kiev Ballet bezoekt ons land jaarlijks voor enthousiaste, goedgevulde zalen. “De opzwepende energie van de groep is hartveroverend”, schreef de Volkskrant.

Reserveren!

Bij het reserveren van je kaartje vermeld je duidelijk dat je Branszer bent, dan ontvang je de korting op de voorstelling. Je kunt de kaartjes alleen telefonisch of per email bestellen bij onze receptie.

Cultura Ede
Telefoon: 0318-672800 of info@cultura-ede.nl