Bransz, de Balletschool en Dansen bij Versteegh slaan de handen in één en organiseren in het weekend van 8 en 9 juni voor de eerste keer samen een Dansmarathon! Dit belooft een fantastische dag (en nacht) te worden, vol dansplezier. Bovendien worden de deelnemers in de watten gelegd met hapjes en drankjes en zijn er verschillende prijzen te winnen. En dit alles niet zonder reden, we zetten ons namelijk in voor het Prinses Beatrix Spierfonds!

Goed doel

De dansmarathon is er niet zomaar, we willen met dit dansspektakel zoveel mogelijk geld ophalen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Met dit geld worden onderzoeken gesteund die zorgen voor betere medicijnen en behandelingen voor veel verschillende spierziekten.

Wij, als dansers, weten als geen ander hoe belangrijk onze spieren zijn en wat we er allemaal mee kunnen. Tijdens de dansmarathon gaan wij onze spieren dus aan het werk zetten voor dit goede doel!

Bekijk het flimpje!

Waar en wanneer?

De marathon wordt gehouden bij Dansen bij Versteegh in Arnhem en is opgedeeld in twee delen. We beginnen de dag met een Kidsmarathon op 8 juni, van 16:00 tot 20:00 uur waarin niet alleen heel veel gedanst wordt, maar ook dansspelletjes, -wedstrijden, -opdrachten worden uitgevoerd.

Om 20:00 uur gaan we met de oudere kinderen en volwassenen door met dansen tot 08:00 uur de volgende ochtend! Wil je korter blijven of alleen een deel van de avond komen, dan is dat ook prima.

 

Hoe meedoen? 

Je kunt meedoen met dit mooie weekend vol dans, door sponsors te zoeken die jouw sponsoren per gedanste dans (er kan ook een maximumbedrag worden ingevuld). Tijdens de marathon kun je na elk nummer waar je op gedanst hebt, een stempel halen bij de stempelstations en zo je stempelkaart(en) vullen. Is je stempelkaart vol? Dan lever je deze in en krijg je een nieuwe om weer vol te dansen!
 

Nog even op een rij

Wat:                Dansmarathon voor het Prinses Beatrix Spierfonds
Waar:              Dansen bij Versteegh aan Velperweg 43a in Arnhem
Wanneer:       -Tot 12 jaar op zaterdag 8 juni van 16:00 tot 20:00 uur
                         -Vanaf 12 jaar van zaterdag 8 juni 20:00 tot 08:00 uur de volgende dag

 

Doe je mee? 

Geef je dan op via http://www.dansenbijversteegh.nl/agenda/dansmarathon-voor-het-prinses-beatrix-spierfonds/ (Oftewel op de site van Dansen bij Versteegh in de agenda).
Het sponsorformulier is verkrijgbaar bij ons, in Wageningen aan de balie. Leerlingen uit Wageningen, Otterlo en Harskamp krijgen deze formulieren ook mee tijdens de les.
 

Sponsoren? 

Uiteraard doen we ons best zo veel mogelijk geld op te halen voor ons goede doel. De dansers moeten natuurlijk in de watten gelegd worden met prijzen, hapjes en drankjes. Neem even contact op wanneer het je past in natura of middels een geldbedrag te sponsoren. Hiervoor krijg je social media aandacht, vermelding op de websites en in de nieuwsbrieven en vernoeming tijdens de dansmarathon, voor terug.

De voorbereidingen zijn in volle gang! Een bijzondere samenwerking tussen De Balletschool, Versteegh en Bransz!