Contakids

Event Hours(2)

 • Woensdag

  9:00 - 10:15

  Leeftijd: 1,5-3
  Cleo Jonker

 • Woensdag

  12:30 - 13:45

  Leeftijd: 1,5-3
  Cleo Jonker

Wat is Contakids?

Contakids is een groep die samenkomt voor plezier, beweging en het spelen van partnering spelletjes gericht op volwassenen-kind-duo. Hiervoor is geen ervaring nodig. In de les werken we aan vertrouwen, kracht, team werk, en communicatie naar elkaar. Contakids is uniek hierin!

De les duurt 45 minuten tot een uur, waarin we veel fysieke spelletjes spelen. Je bent altijd in een gelijke partnering relatie met jouw kleine terwijl we bewegen als groep. Wij adviseren de les één op één te doen.

Waar bestaat de les uit?

​We dansen, we zwemmen, we scheppen en we gaan op de kop, rollen, rennen, vallen en rennen. Zowel ouder als kind kunnen een uitdaging verwachten, we maken vrienden en we hebben vooral veel plezier.

Anders dan gewone ouder en kinderlessen, maken de ouders deel uit van de oefening. Rollen worden omgedraaid en de kleintje krijgen verantwoordelijkheid wat speciaal is voor deze leeftijd.

Wat is de achtergrond van deze stijl?

Contakids is een methode dat de standaard idee van fysiek contact verder op laat schuiven en het te laten ontwikkelen in een diepere manier van communicatie tussen ouders en hun kinderen, wat beide als plezierig zullen ervaren. Tijdens het werken met de lichamelijke oefeningen zal het kind motorisch vooruit gaan en zelfverzekerdheid opbouwen, terwijl de ouders hun band met en vertrouwen in hun kinderen verder ontwikkelen.

nl Nederlands
X