nl Nederlands

Op vrijdag 23 februari 2018 is de voorstelling Inside Out door Conny Janssen Danst! Wil je naar deze voorstelling? Profiteer dan van de korting voor dansers van Bransz! Wil je met korting naar de voorstelling van Introdans? Stuur dan een mailtje met “ik ben een Branszer” naar JunushoffKorting@Bransz.nl en ontvang de speciale Bransz kortingscode direct in je Email.

Deze kortingscode vermeld je aan de Junushoff kassa bij het reserveren van de kaartjes. Dit is een offline actie, dat houd in dat je de kaartjes wel zelf moet ophalen bij theater Junushoff.

Je betaalt geen € 24,–, maar slechts € 17,50 voor deze voorstelling!

Inside Out (reprise) – Conny Janssen Danst

Na een succestour langs volle zalen, lovende recensies en een nominatie voor een Zwaan – de dansvakprijs van Nederland – komt ‘INSIDE OUT’ van Conny Janssen Danst terug in de theaters. Choreografe Conny Janssen liet zich voor haar danshit uit 2015 inspireren door de rol van het individu in de complexiteit van een massa.

‘INSIDE OUT’ gaat over de mens achter een structuur, over de schoonheid van het detail in het grote geheel en de kwetsbare binnenkant van de geharnaste façade. Naast een groot, avontuurlijk dansersensemble – jonge talenten en bekende gezichten – stelde Janssen speciaal voor deze voorstelling een verrassend muzikaal team samen, geleid door singer-songwriter iET en gitarist en multi-instrumentalist Budy Mokoginta.

In 2014 schreef dit duo met cellist Jonas Pap en toetsenist Pieter de Graaf nieuwe composities en bewerkingen waarin vooral de stem van iET met al haar klanken naar het binnenste van de dansers leidt. Tijdens deze herneming zijn iET en Mokoginta opnieuw live te horen.

Inside Out – Conny Janssen Danst door:

choreografie: Conny Janssen | dans: Adi Amit, Laura Belgrano, Davide Bellotta, Tu Ngoc Hoang, Maud Huizing, Martijn Kappers, Nina Plantèfeve-Castryck, Youp Scheffer, Mariko Shimoda, Remy Tilburg, Liza Wallerbosch, e.a. | muziekcompositie: iET, Budy Mokoginta, Jonas Pap en Pieter de Graaf | livemuziek: iET, Budy Mokoginta e.a. | toneelbeeld: Thomas Rupert | lichtontwerp: Marc Heinz en Remko van Wely | kostuumontwerp: Babette van den Berg