Jun
10
Sat
Bransz theater speelt: ‘ROOTS OF VALENTINES DAY’ @ BRANSZ
Jun 10 @ 15:00 – 16:00
Bransz theater speelt: 'ROOTS OF VALENTINES DAY' @ BRANSZ | Wageningen | Gelderland | Netherlands

De Bransz 16+, jongeren theatergroep speelt een stuk waarbij we er misschien wel achter komen hoe Valentijnsdag ooit is ontstaan.

Will you be mine, will you be there on the 10th of juni?
Then maybe, just maybe, you will be my valentine.

Locatie: Bransz aan Nude 38 in Wageningen
Entree: 7,50 (Vooraf aan de voorstelling, contant of per pin)

Jun
11
Sun
Einddans doorloop ‘ROOTS’ kids
Jun 11 @ 10:30 – 11:30
Einddans doorloop 'ROOTS' kids

Hallo lieve Bransz ouders en kids,

Op zondag 11 juni 10.30-11.30 uur oefenen we met alle kinderen die meedoen met de kids voorstelling 2023, ‘ROOTS’, de buiging en de einddans. Vanwege een strakke planning van de doorloop op zondag 2 juli en omdat het een belangrijk onderdeel is dat veel tijd kost, hebben we besloten de buiging en de einddans bij Bransz (Nude 38) te oefenen.

We vragen jullie dus of jullie dit moment willen vrij maken in jullie agenda. Ouders zijn natuurlijk welkom om te wachten in ons Barista Café.

Onze ex-selectie sterren Jessy en Sanne, zijn er op 11 juni om ons deze einddans aan te leren. Wij kunnen jullie alvast verklappen dat ze er iets geweldigs van hebben gemaakt.

Alvast tot 11 juni voor het oefenen van de einddans.

Jul
1
Sat
Eindvoorstelling Bransz @ Junushoff
Jul 1 – Jul 2 all-day
Eindvoorstelling Bransz @ Junushoff | Wageningen | Gelderland | Nederland

De eindvoorstelling ‘ROOTS’ is de 74e grote leerlingen voorstelling van BRANSZ. De leerlingen vanuit alle stijlen; van ballet tot breakdance en van musical tot en met free-running, laten tijdens een artistieke presentatie zien wat ze kunnen. Elke bewegingsvorm is anders en kent andere uitdagingen.

Er is dans- en urban sports voorstelling met veel verschillende choreografie. Op 1 juli om19:30 door jongeren en volwassenen en op 2 juli om 13:00 door kids.

Ook is er een mooie Musical door kinderen gespeeld voor iedereen die ondergedompeld wil worden in het verhaal van ‘Soccoro’ waar een magische boom, de bruisende stad in leven houdt. Dit muzikale avontuur speelt op 2 juli om 15:30 uur.

De eindvoorstelling ‘ROOTS” gaat in 2023 over waar we vandaan komen, hoe stevig we in onze schoenen staan en waar we onze identiteit aan ontlenen. Op weg naar de verbinding met onze menselijke natuur en misschien wel de essentie van het leven zelf.

Dit belooft niet alleen een prachtige, maar ook een krachtige voorstelling te worden. Vol van levenslust en levensenergie.

Generale repetitie eindvoorstelling Bransz @ Junushoff
Jul 1 – Jul 2 all-day
Generale repetitie eindvoorstelling Bransz @ Junushoff | Wageningen | Gelderland | Nederland

Doe je mee in deze voorstelling? Lees dan de e-mail over de eindvoorstelling goed door. Dan weet je precies wanneer je waar verwacht wordt. Heb je nog vragen? Bel ons gerust even of vraag het ons vooraf aan je les.

Jul
3
Mon
Zomervakantie
Jul 3 – Sep 4 all-day