”Nu bij Bransz, een korte cursus Burlesque! Op maandag 20 januari starten we met deze korte cursus. In vier energieke lessen maken we kennis met alle ins en outs van Burlesque. Tijdens de korte cursus beginnen we natuurlijk met de basis van deze dansstijl. Hierna gaan we vlot maar in haalbaar tempo steeds dieper in op de technieken die deze stijl te bieden heeft. 

Onze docent Monique neemt jullie in beleving mee naar Hollywood, een wereld van glitter en glamour.  Deze stijl daagt je uit je meest vrouwelijke kant te laten zien. Het belangrijkste is dat we veel plezier zullen beleven met deze uitdagende dansstijl vol show! Heb je geen idee wat Burlesque is? Kijk eens naar de film ‘Burlesque’ met o.a. Cher en Christina Aguilera.

Of je nu beginner of een ervaren danser bent, je zult genieten tijdens onze reis naar deze wereld vol glitter en glamour. De cursus is geschikt voor iedereen die zijn meest vrouwelijke kan wilt laten zien. Je hoeft niet al te kunnen dansen om deel te nemen aan de cursus, maar ook voor ervaren dansers is er voldoende uitdaging.

Monique neemt je mee in dit avontuur waar conditie, kracht en flexibiliteit hand in hand gaan met sensueel bewegen.

 

 

Wie, wat, waar…

 De Burlesque workshop zal gegeven worden door Monique Cambon in onze dansstudio, Nude 38 te Wageningen. Vergeet niet om hakschoenen mee te nemen en prettig zittende kleding aan te doen!

Er zijn minimaal tien aanmeldingen nodig om de cursus voor de betreffende leeftijdscategorie doorgang te laten vinden.

De 30+ cursus kost €80,– en de 16+ cursus €70,–. Ben je lid van Bransz, ontvang je een korting van €10,– op deze cursus.

Het verschuldigde bedrag zal éénmalig geïncasseerd worden wanneer de cursus van start gaat.

[contact-form-7 id=”34003″ title=”Workshop aanmeldform_burlesque”]