Komende zondag, 8 juli van 10.00 tot 15.00 uur is het Bransz Ballet Festival! Deze hele dag staat in het teken van Ballet. Er zijn onder andere de workshops ‘draaien & sprongen’ en ‘repertoire & spitzen’, maar ook worden er ballet sprookjes voorgelezen en we gaan kijken naar de animatiefilm Ballerina!

Tijdens de workshop ‘repertoire’ leer je welke balletvoorstellingen er van oudsher zijn. Dit heeft ook veel te maken met sprookjes. Je komt er tijdens deze workshop achter hoe dat precies zit. Ook begrijp je ineens precies hoe de rollen in een ballet verdeeld zijn.

Tijdens de workshop spitzen kom je er achter hoe een spitz is gemaakt. Ook kom je er achter waar en wanneer het ooit begon met dansen op de tenen.

Wanneer we alles te weten zijn gekomen over klassiek ballet, genieten we samen van onze favoriete ballet tekenfilm.

Dit belooft gezellig te worden. Zijn jullie er ook bij?

Op de allerlaatste dag voor de zomervakantie bij Bransz ben je welkom om te genieten van alles rondom Ballet! We gaan deze dag een hoop plezier beleven met alles wat klassiek ballet te bieden heeft. We beginnen deze feestelijke dag om 10.00 uur!

We zoomen in op de techniek achter draaien en springen, ook gaan we balletknotten maken. Verder worden er sprookjes voorgelezen en een superleuke animatiefilm gedraaid. Deze film is leuk voor het hele gezin, niet alleen voor dansers! Iedereen is van harte welkom om mee te kijken!

Bransz Ballet Festival10.00 – 10.45 uur            Ballet Barre workout, alle leeftijden

11.00 – 11.30 uur            Ballet sprookjes, 4-10 jaar

11.00 – 11.30 uur            Lezing Spitzen

11.45 – 12.30 uur            Workshop draaien & sprongen

12.45 – 13.15 uur            Workshop balletknotten maken

13.30 – 14.15 uur            Workshop repertoire & spitzen (va 11 jaar)

13.30 – 15.00 uur           Film Ballerina

We zien jullie graag in onze dansstudio, Nude 38 in Wageningen!

nl Nederlands
X