We gaan bij Bransz dit jaar van start met twee wedstrijdteams voor streetstyles. Deze noemen wij onze Urban Demoteams! Alle leerlingen die zich thuis voelen in streetdance stijlen, komen hiervoor in aanmerking. De basis is Urban, maar je maakt extra veel kans wanneer je ook een andere straatstijl beheerst zoals bijvoorbeeld Streetdance, Dancehall, Popping, Locking, House, HipHop, Krumping, Tutting of B-Boying. De teams hebben een wekelijkse eigen les en doen mee aan optredens en wedstrijden. Wij starten met twee teams, eentje voor dansers van 11 tot en met 14 jaar en een team van 15 tot en met 25 jaar.

De demoteams worden samengesteld tijdens de audities op zaterdag 22 september 2018. Iedereen die graag in een team zou willen kan deelnemen, ook als je nog niet bij Bransz danst!

Ons demoteam is een groep dansers die in eerste instantie wordt uitgekozen door middel van auditie. Later is het nog mogelijk er bij te komen doordat je opvalt tijdens de lessen. Tijdens onze audities kijken we wie er geschikt zijn voor het demoteam. We kijken dan naar: muzikaliteit, techniek, uitstraling, lef en inzet.

Op de auditiedag hoor je direct of je geselecteerd bent voor één van de demoteams. Wanneer je erbij zit, train je wekelijks met elkaar en worden er choreografieën ingestudeerd die gedanst worden tijdens wedstrijden en optredens.

Tijdens de training breid je je vaardigheden uit en wordt je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Binnen jou groep is een grote diversiteit aan danskennis aanwezig. Deze diversiteit maakt het geheel sterker. Je kan dan namelijk ook erg veel van elkaar leren. Dit zorgt weer voor wederzijdse waardering. Jouw unieke vaardigheden zet je dus in tijdens de samenwerking met je groepsgenoten om tot jullie gezamenlijke unieke dansstijl en dansgevoel te komen. Door middel van de samenwerking wordt je dus een echt team. Dit is weer nodig om goed voor de dag te komen tijdens de verschillende wedstrijden en optredens.

De auditie is toegankelijk voor alle dansers, dus ook als je nog niet bij Bransz danst!

De auditie!

De audities vinden plaats op 22 september 2018, de audities zijn van 11.00 tot 13.00 uur.

We starten de auditie met de solo’s. Elke danser laat een solo zien van ongeveer één minuut. Dit mag van te voren bedacht zijn door jou of iemand anders. Vervolgens leren alle dansers een choreografie aan, die je later samen danst. Als laatste laat iedereen korte freestyle zien.

Wat word er verwacht van dansers in het Urban Demoteam

Wij verwachten van leerlingen die in een demoteam zitten, dat ze inzet tonen. Ook moet het doel zijn om bij elke training, wedstrijd en optreden aanwezig te zijn.

Optredens en wedstrijden

Demoteams kunnen op elke mogelijke manier optreden. Dit kunnen allerlei evenementen zijn van feesten en openingen tot sportevenementen, alles is mogelijk. Wedstrijden kunnen overal in Nederland plaats vinden, we zoeken de meest geschikte wedstrijden voor onze demoteams. Uiteraard laten we ruim van te voren weten wanneer de wedstrijden gepland zijn zodat er rekening mee kan worden gehouden.

[contact-form-7 id=”32220″ title=”Urban Demoteam”]

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/