nl Nederlands

Deze week wordt er nog hard getraind voor de voorstelling, we kijken nog één keer of alles klopt. De dress-rehearsels zitten er op en iedereen heeft de kleding iedereen inmiddels in zijn of haar bezit! Een verandering hier of daar draaien we onze hand niet voor om, alles voor een beter eindresultaat. Ook word de laatste hand gelegd aan het decor.

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover, dan is het Vaderdag! En niet alleen Vaderdag, ook de dag van onze 70ste leerlingen-voorstelling met dansers en musicallers van Bransz en iLL SkiLL Squad!

De kaartverkoop van ‘Platina’, gaat als een speer! Wil je nog kaartjes bestellen? Doe dat dan hier!

De kaartverkoop van onze 70e eindvoorstelling met de titel ‘Platina’, gaat hard. De kaaren kosten €15,- per stuk en zijn te verkrijgen via theater Junushoff.
Het is super leuk voor je vrienden en familie om dit mee te maken en ze aan te steken met het Bransz virus. Iedereen is van harte welkom. Wees er wel snel bij, er passen maximaal 701 mensen in de Junushoff en op is op.

De voorstelling start om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Platina jubileum voorstelling

Het is bijzonder dat wij alweer toe zijn aan onze 70ste eindvoorstelling. De dansschool zelf ging al snel na de bevrijding van Nederland van start, namelijk in 1946. Een jaar later, in 1947 was de eerste Bransz leerlingen-voorstelling een feit. Nu 70 jaar later op 18 juni 2017 maken wij ons op voor onze ‘Platina’ voorstelling. We laten deze historische gebeurtenis natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Dit jaar maken we er een extra feestelijke happening van met een straatspektakel, een festival podium en een dansgala.

Leuk voor iedereen

Zoals dat hoort bij een goed festival, zal er tijdens de voorstelling ook een hapje en een drankje te koop zijn. Bij alle podia is ook zitgelegenheid voor mensen die slechter te been zijn. Voor de jonge bezoekers wordt er, naast de optredens, voor voldoende afleiding gezorgd, zodat ook zij een top middag ervaren.

Toen en nu

Tijdens de 70ste eindvoorstelling kom je foto’s en verhalen tegen van toen en nu. Het is en blijft bijzonder dat een balletschool zoals Bransz al zo lang bestaat en is uitgegroeid tot een ware school voor podiumkunsten. Of je nu meer houd van dans, musical of theater, het kan in het nieuwe seizoen allemaal bij Bransz!

Vergeet niet je kaartjes te bestellen via Junushoff.nl

WordPress Security