nl Nederlands

Op donderdag 19 oktober is de voorstelling van Nicole Beutler I NBprojects! Wil je naar deze voorstelling? Profiteer dan van de korting voor dansers van Bransz! Wil je met korting naar de voorstelling van Nicole Beutler? Stuur dan een mailtje met “ik ben een Branszer” naar JunushoffKorting@Bransz.nl en ontvang de speciale Bransz kortingscode direct in je Email.

Deze kortingscode vermeld je aan de Junushoff kassa bij het reserveren van de kaartjes. Dit is een offline actie, dat houd in dat je de kaartjes wel zelf moet ophalen bij theater Junushoff.

Je betaalt geen €21,–, maar slechts € 15,– voor deze voorstelling!

7: TRIPLE MOON

Internationaal gelauwerde choreograaf, Nicole Beutler brengt ode aan de vrouwelijke kracht. Een trip gestuwd door het ritme van het universum.

Het werk van de internationaal gelauwerde choreograaf Nicole Beutler kenmerkt zich door poëtische zeggingskracht en een beeldende taal. ‘7: TRIPLE MOON’ is het slot van een drieluik waarvoor Beutler zich liet inspireren door de basisvormen die de begin twintigste-eeuwse Bauhaus-stroming gebruikte voor haar ontwerpen: de cirkel, het vierkant en de driehoek. In het vorige deel, ‘6: The Square’, haalde zij het hokjesdenken onderuit en vormde het vierkant de rode draad voor een prachtige schreeuw naar vrijheid.

‘7: TRIPLE MOON’ is een ode aan de vrouw. Geïnspireerd door de spirituele aspecten van de driehoek beroept Beutler zich op de drievoudige maangodin, een in mysterie gehulde heidense oergodin met drie gezichten. Drie danseressen brengen ieder op hun eigen manier een eerbetoon. Het publiek wordt uitgenodigd om zich over te geven aan een ritueel dat zich voltrekt in een vloeiend droomlandschap van licht- en filmbeelden, waarbij de aantrekkingskracht van de maan centraal staat en grenzen van tijd en ruimte worden losgelaten.

7: TRIPLE MOON door:

Idee / regie / choreografie: Nicole Beutler I Co-creatie & Performance: Madelyn Bullard / Marjolein Vogels / Hlif Svavarsdottir I
Stem: Claire Marshall (Forced Entertainment) I Scenografie / video: Helena Muskens & Quirine Racké I Soundscape: Gary Shepherd met gast muzikant Rafa Mateos I Licht ontwerp: Minna Tiikkainen I Kostuum: Martijn van Strien I Choreografische assistentie & Repetitor: Hillary Blake Firestone I Droomwerk: Mala Kline I Artistiek advies: Martin Butler I Dramaturgisch coach: Igor Dobricic I Hoofd techniek:Hans-Peter Hulsscher I Licht/video techniek: Michael Yallop I Geluidstechniek: Niels Runderkamp I Video techniek: Karl Klomp I Stage hand & assistentie tour: Joao Dinis Pinho I Intern & understudy: Daniel Barkan