Nu wordt er nog hard gerepeteerd om de voorstelling net dat beetje magie extra te geven.  Maar op zondag 13 december is het zover, dan mogen we eindelijk laten zien wat onze jongeren- theatergroep in petto heeft! Er zijn voorstellingen om 15.00, 19.30 en 21.00 uur. 

Het theater wordt omgetoverd tot een verhoorzaal en een bruin café. Er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar per voorstelling! Wil jij dit hoogstandje op gebied van Theater in Wageningen niet missen? Boek dan hier snel je ticket.

‘Dit is zo’n klein dorp dat moet u begrijpen. Als alles wat stuk is nou opstaat en verdwijnt dan zou er al een heleboel worden opgelost. Want zeg nou zelf, als we eerlijk naar onszelf zouden kijken zouden we beseffen dat we allemaal gebroken zijn. Jij, en jij, en jij…,’

 

Opzoek naar antwoorden

In ‘Liefs, Mara’ neemt een groep van acht acteurs je mee in een voorstelling over verlies, confrontatie en het verlangen naar een nieuw begin. Een gevecht tussen gerechtigheid, de waarheid en het verlangen om gehoord te worden. Een dunne lijn waarop deze spelers door middel van schurende dialogen en monologen probeert te balanceren. Door te graven, door te zoeken en wie zoekt vindt antwoorden. En deze antwoorden delen ze maar al te graag met hun publiek.

Conflict en uitdaging

Welke conflicten ze tegenkomen en voor welke uitdagingen ze komen te staan ziet u in deze intieme voorstelling vol leugens, verraad en acceptatie, Gespeeld en deels geschreven door de acteurs zelf.

Wie wordt jouw favoriet?

‘Liefs, Mara’ Wordt gespeeld door Rieke Volkers, Robert Vreman, Sanne Kooiker, Ingrid Grobben, Jaimy Tommel, Daan Westein, Fleur Weekhout en Marit van Hoof. Voor deze voorstelling hebben zij ook een aantal gastacteurs uitgenodigd. Wie wordt jouw favoriet? 

Ingrid Grobben – Mara Willemsen

Rieke Volkers – Hailey de Boer

Fleur Weekhout – Sophie van Dijk

Jaimy Tommel – Katherine Bagle

Robert Vreeman – Nigel Roberts

Daan Westein – Tom Kjällson

Sanne Koiker – Mae van der Willige

Marit van Hoof – Isadora Bos

Anna Vermeer – kleine Mara

Arne Hekman – kleine Tom

Duuk Roodbol – Agent